Silkkihääpuku Julia 1960-luvulta

Silkkihääpuku Julia (tuotekoodi 1104)

Materiaali 100 % raakasilkkiä
Ry 80 cm
Vy 64 cm
Hihan pituus 53 + 2 cm viistoleikkaus
Takana laahus, pituus 123 cm
Pituus edestä 139 cm
Pituus takaa laahuksen kanssa 157 cm
 
VUOKRA 200 €
(+takuumaksu 150 €)

VUOKRAUSOHJEET:

Lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä yhteystietolomakkeen kautta, niin sovimme yksityiskohdista (sovitus ym.). Vaatteen sovittaminen on joissakin tapauksissa mahdollista järjestää niin, että sovitat rauhassa kotona, jos asut lähialueella (Espoo ja lähialueet). Sovitus on täysin ilmaista, vaikka et päättäisi vuokratakaan vaatetta.

Vaatteeseen voidaan tehdä toiveittesi mukaisia muutoksia riippuen vaatteen mallista ja muuntelumahdollisuuksista. Mahdolliset pienimuotoiset muutokset kuten helman tai hihan lyhennys/pidennys, saumavarojen muutostyö sekä vastaavat korjailut kuuluvat vuokran hintaan.

Vuokra sisältää myös pesula kustannukset.

Vuokrattavasta vaatteesta tehdään vuokrasopimus. Sopimukseen kirjataan vuokraajan tiedot ja vuokrausaika. Lisäksi kirjataan vaatteen kunto kuten mahdolliset viat tai kulumat tai muut huomioitavat asiat.

Näin vuokraus toimii:

Kun olet päättänyt vuokrata tuotteen, teemme kirjallisen vuokrasopimuksen, jonka molemmat osapuolet allekirjoittavat. Näin vuokrasopimus sitoo molempia osapuolia. Vuokrauksen yhteydessä maksat varausmaksun, joka koostuu vuokrasta ja takuumaksusta. Takuumaksu palautetaan sinulle luonnollisesti takaisin vuokra-ajan päätyttyä, kun olet palauttanut tuotteen sopimuksen ehtojen mukaisesti. Jos palautat tuotteen postitse, takuumaksu palautetaan sinulle pankkisiirtona sen jälkeen, kun tuote on tarkastettu ja hyväksytty (lue  huolellisesti Vuokrattavan tuotteen käsittely ja palautus).

Maksutavaksi meille käyvät verkkopankki, yleisimmät pankki- ja luottokortit (VISA, Mastercard), Mobilepay ja Siirto-sovellukset sekä käteinen.

Vuokrattavan tuotteen käsittely ja palautus

Käytetyt vaatteet ja asusteet eivät yleensä ole kunnoltaan uutta vastaavia. Vintage vaatteissa ei aina ole koko- tai materiaalimerkintöjä eikä pesuohjeita. Aina käyttäjä ei tiedä, voiko vaatteen pestä vesipesussa vai kuivapesussa, siksi pidätämme oikeuden kieltää vuokraajalta vaatteen pesun. Tuotetta siis EI SAA PESTÄ itse. Tuotteiden muuntelu tai ompelu itse on myöskin kielletty.

Vuokraaja vastaa vuokraamistaan tuotteista niiden täydestä arvosta, kunnes ne on palautettu takaisin vuokraussääntöjen mukaisessa kunnossa -ja aikataulussa. Mikäli tuotetta ei ole palautettu vuokrasopimuksessa olevaan palautuspäivään mennessä tai tuote on vahingoittunut, on pesty itse, tai sitä on muulla tavalla käytetty vuokraussääntöjen vastaisesti, takuumaksua ei silloin palauteta vuokraajalle.

Jos tuotteen palautusaikataulu pakottavasta syystä viivästyy, kannattaa ottaa viipymättä yhteyttä meihin. Takuumaksun palautus voi peruuntua esimerkiksi näistä syistä:

  • vuokrauksen aikana vaatteeseen on syntynyt tahra, joka ei lähde pesussa, esim. punaviini- tai muu vaikeasti puhdistettava tahra, tupakasta aiheutunut palojälki tai tummentuma
  • väärin päällä olleen tai liian pienen vaatteen repeytyminen
  • vaatteeseen ilmaantunut reikä
  • muu vaurio

Mahdollinen likatahra pitää lähteä normaalissa vaatteen pesulapun ohjeen mukaisessa pesussa tai jos pesulappua ei ole, niin materiaalin yleisen pesuohjeen mukaisessa pesussa.

Vuokrattavan tuotteen kunto ja muu oleellinen tieto kirjataan tarkasti vuokrasopimukseen, jotta vältytään turhilta erimielisyyksiltä palautuksen yhteydessä. Vuokratut tuotteet luovutetaan asiakkaalle verkkokauppamme omassa pukupussissa. Palauttamatta jääneestä pukupussista, vaatepuusta tai muista oheistarvikkeista veloitetaan niiden arvo.

Postitse palautettavan tuotteen postikulut maksaa asiakas.

Lady Vintage verkkokaupan vastuut

Lady Vintagen velvollisuus on luovuttaa vuokratut tuotteet sovitunlaisena ja sovittuna ajankohtana. Sopimus pitää sisällään mahdolliset vaatteen sovituksen yhteydessä sovitut muutostyöt kuten helman/hihan lyhennys/pidennys tai saumavarojen muutostyöt. Vaate luovutetaan asiakkaalle puhtaana ja silitettynä.

Vuokraajan ja Lady Vintage verkkokaupan välinen luottamus on tärkeä, joten noudatammehan yhdessä pelisääntöjä.

Kysy lisää info@ladyvintage.net

Lue myös vaatteen koon mittausohjeet täältä https://ladyvintage.net/pages/vaatteen-koon-mittausohje