Silkkihääpuku Suometar

Laadukas silkkihääpuku Suometar (tuotekoodi 1107)

Valmistaja Heikkilä Suomi
Yksinkertainen ajaton malli, jota voi tuunata oman maun mukaan
Materiaali 100 % villisilkkiä
Etuosaa koristaa laskokset helmassa, takana vetoketju
Ry 96 cm
Vy 80 cm
Hiha 56 cm ,10 cm halkiot hihoissa
Pituus 144 cm
 
VUOKRA 250 €
(+takuumaksu 150 €)

VUOKRAUSOHJEET:

Varaa aika vaatteen sovitukseen soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai yhteystietolomakkeen kautta.

Sovituspaikka sijaitsee Espoon Leppävaarassa https://goo.gl/maps/HfTZa1YnDYejqR3Y6 

Varaa 1-2 tuntia sovitukseen.

Vaatteeseen voidaan tehdä toiveittesi mukaisia muutoksia riippuen vaatteen mallista ja muuntelumahdollisuuksista. Sen huomioon ottaen voi joutua varaamaan toisen ajan loppusovitukseen ja vaatteen noutoon.

Vuokrattavasta vaatteesta tehdään vuokrasopimus. Sopimukseen kirjataan vuokraajan tiedot ja vuokrausaika. Lisäksi kirjataan vaatteen kunto kuten mahdolliset viat tai kulumat tai muut huomioitavat asiat.

Sovitus on täysin ilmaista, vaikka et päättäisi vuokratakaan vaatetta.

Myös mahdolliset pienimuotoiset muutokset kuten helman tai hihan lyhennys/pidennys, saumavarojen muutostyö sekä vastaavat korjailut kuuluvat vuokran hintaan.

Näin vuokraus toimii:

Kun olet päättänyt vuokrata tuotteen, teemme kirjallisen vuokrasopimuksen, jonka molemmat osapuolet allekirjoittavat. Näin vuokrasopimus sitoo molempia osapuolia. Vuokrauksen yhteydessä maksat varausmaksun, joka koostuu vuokrasta ja takuumaksusta. Takuumaksu palautetaan sinulle takaisin vuokra-ajan päätyttyä, samalla kun palautat tuotteen sopimuksen ehtojen mukaisesti. Jos palautat tuotteen postitse, takuumaksu palautetaan sinulle pankkisiirtona sen jälkeen, kun tuote on tarkastettu ja hyväksytty (lue huolellisesti Vuokrattavan tuotteen käsittely ja palautus).

Maksutavaksi meille käyvät verkkopankki, pankki- ja luottokortti (VISA, Mastercard, Diners Club), Paypal, Mobilepay ja Siirto-sovellukset sekä käteinen.

Vuokrattavan tuotteen käsittely ja palautus

Käytetyt vaatteet ja asusteet eivät yleensä ole kunnoltaan uutta vastaavia. Vintage vaatteissa ei aina ole koko- tai materiaalimerkintöjä eikä pesuohjeita. Aina käyttäjä ei tiedä, voiko vaatteen pestä vesipesussa vai kuivapesussa, siksi pidätämme oikeuden kieltää vuokraajalta vaatteen pesun. Tuotetta siis EI SAA PESTÄ itse, mikäli siitä ei ole erikseen sovittu vuokrasopimuksessa. Tuotteiden muuntelu tai ompelu on myöskin kielletty. 

Vuokraaja vastaa vuokraamistaan tuotteista niiden täydestä arvosta, kunnes ne on palautettu takaisin vuokraussääntöjen mukaisessa kunnossa -ja aikataulussa. Mikäli tuotetta ei ole palautettu vuokrasopimuksessa olevaan palautuspäivään mennessä tai tuote on vahingoittunut, on pesty itse, tai sitä on muulla tavalla käytetty vuokraussääntöjen vastaisesti, takuumaksua ei silloin palauteta vuokraajalle.

Jos tuotteen palautusaikataulu pakottavasta syystä viivästyy, kannattaa ottaa viipymättä yhteyttä meihin. Takuumaksun palautus voi peruuntua esimerkiksi näistä syistä:

  • vuokrauksen aikana vaatteeseen on syntynyt tahra, joka ei lähde pesussa, esim. punaviini- tai muu vaikeasti puhdistettava tahra, tupakasta aiheutunut palojälki tai tummentuma
  • väärin päällä olleen tai liian pienen vaatteen repeytyminen
  • vaatteeseen ilmaantunut reikä
  • muu vaurio

Mahdollinen likatahra pitää lähteä normaalissa vaatteen pesulapun ohjeen mukaisessa pesussa tai jos pesulappua ei ole, niin materiaalin yleisen pesuohjeen mukaisessa pesussa.

Vuokrattavan tuotteen kunto ja muu oleellinen tieto kirjataan tarkasti vuokrasopimukseen, jotta vältytään turhilta erimielisyyksiltä palautuksen yhteydessä. Vuokratut tuotteet luovutetaan asiakkaalle verkkokauppamme omassa pukupussissa. Palauttamatta jääneestä pukupussista, vaatepuusta tai muista oheistarvikkeista veloitetaan niiden arvo.

Postitse palautettavan tuotteen postikulut maksaa asiakas.

Lady Vintage verkkokaupan vastuut

Lady Vintagen velvollisuus on luovuttaa vuokratut tuotteet sovitunlaisena ja sovittuna ajankohtana. Sopimus pitää sisällään mahdolliset vaatteen sovituksen yhteydessä sovitut muutostyöt kuten helman/hihan lyhennys/pidennys tai saumavarojen muutostyöt. Vaate luovutetaan asiakkaalle puhtaana ja silitettynä.

Vuokraajan ja Lady Vintage verkkokaupan välinen luottamus on tärkeä, joten noudatammehan yhdessä pelisääntöjä.

Kysy lisää info@ladyvintage.net

Lue myös vaatteen koon mittausohjeet täältä https://ladyvintage.net/pages/vaatteen-koon-mittausohje