Tietosuoja ja yleiset ehdot

Yleiset ehdot

Ladyvintage.net on yrityksen Lady Vintage tmi (Y-tunnus 1514963-3) verkkokauppa. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Ladyvintage.net verkkokaupan ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia hintoja ja sopimusehtoja.

Asiakas ja tietosuoja

Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta. Asiakkaiden ja Lady Vintagen välisessä kauppasuhteessa noudatetaan ensisijaisesti näitä sopimusehtoja ja muilta osin Suomen kauppalakia.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään pyydetyt yhteystiedot, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä mahdollisesti sähköpostiosoitteen. 

Asiakkaiden tiedot on tallennettu Lady Vintagen asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen. Lady Vintage yrityksellä on lisäksi oikeus käsitellä rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia (kuten suoramarkkinointia) varten soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin, ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä Lady Vintage verkkokaupan asiakaspalveluun. Pyyntö on tehtävä kirjallisena sähköpostitse tai postitse.

Toimituskäytäntö

Lue Toimituskäytännöt erillisessä linkissä.