Toimituskäytäntö

Tuotteen toimitus

Toimitustavat ovat posti, ärrä-paketti tai matkahuolto.

Valmiin tilauksen käsittely pyritään tekemään 72 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta. Valmiilla tilauksella tarkoitetaan tilausta, jonka maksutapa on hyväksytty tai tilisiirrossa maksusuoritus näkyy maksettuna.

Postin kautta lähtevät tuotteet toimitetaan joko lähimpään postiin, postipakettiautomaattiin tai Ärrä-pakettina. Postiluukusta mahtuvat pienemmät paketit toimitetaan kirjeenä (enintään 2 kg painavat ja 3 cm paksuiset lähetykset). Toimituskulut lisätään hintaan Postin hinnaston mukaisesti https://www.posti.fi/fi/henkiloille/laheta/
Tuotteilla on kahden viikon palautusoikeus. Asiakas maksaa palautuksen postikulut. Palautuksesta pitää ilmoittaa meille etukäteen sähköpostitse. Palautusosoite: Lady Vintage, Gyldenärinkatu 1 b 36, 02600 Espoo. Pakettiin kuuluu laittaa lähettäjän nimi ja osoite.

Maksutavat

Käytössä ovat tavallisimmat maksutavat kuten verkkopankki, pankki- ja luottokortit (VISA, Mastercard, Diners Club), Mobilepay ja Siirto-sovellukset, postiennakko sekä käteinen.
 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com