Vuokrattavat juhlapuvut

VUOKRAPUVUT - kaikista löytyy lisätietoja ja kuvia pyydettäessä

Upean näyttävä kaksivärinen juhlapuku. Toinen puoli on lila ja toinen pinkki, myös takaa. Materiaali ohutta shifonkia ja kokonaan vuoritettu. Kaula-aukko on avoin v-malli, myös takaa. Takana pitkä vetoketju. Hihat ovat kuin ilmavat shifonkikaistaleet, jotka voi myös irrottaa, jos haluaa hihattoman version. Helma on lähes täyskello, joten tyllihameen kanssa kokonaisuudesta saa todella näyttävän. Koko noin 38/40 (42). Vyötärönympärys 80 cm, rinnanympärys yli 100 cm. Koko pituus 140 cm. Laskostetun yläosan ansiosta sopii myös hoikemmalle, ja olkapäät asettuvat hartioiden leveyden mukaan. Vyö on erillinen, ei kuulu mekkoon.

Juhlava mustapohjainen juhlapuku1960-luvulta. Musta pohjaväri on hieman kimaltelevaa, joustavaa kangasta. Yläosa on kirjoiltu violetilla ja vaalean kelta-oranssi-vihreän sävyisillä kuvioilla. Kokonaan vuoritettu. Kiinnitys takaa pitkällä vetoketjulla. Koko noin 38/40. Vyötärönympärys 86 cm, rinnanympärys 98 cm. Koko pituus 134 cm.

 

Kaunis vaaleanvihertävä 1800-luvun lopun empire tyylinen puku. Avoin pääntie on koristeltu tekohelmillä ja pitsillä. Helma on kaksikerroksinen, päällysosa on ohutta kuultavaa materiaalia, helmaa koristaa tupsu. Kiinnitys takana hakasilla ja neppareilla. Koko noin M. Vyötärönympärys 78 cm, rinnanympärys 96 cm.

 

Oranssi-musta kabaree tyylinen puku. Teemajuhlaan sopiva. Helma on todella runsas, alushameena erillinen prodeerattu, rypytetty hame. Koko noin M/L. Mitat säädettävissä, vyötärönympärys enintään 75 cm, rinnanympärys noin 98 cm.

 

Musta puku 1800-luvun loppupuolelta sopii vaikka hääpuvuksi. Yläosan tukeva korsetti on takaa kiinnitetty hakasilla. Muhkeat lampaanlapa -malliset hihat ovat ohutta laskostettua puuvillaa. Takaosan helma on hieman pidempi ja runsas laskostus, jolloin puvusta saa todella näyttävän, lisäksi takaosa voidaan korostaa tyllillä. Koko noin 34/36.

 

Oscar de la renta -merkkinen pinkki mekko 1980-luku
Koko 36/38

 

Vaalean sininen juhlapuku 1950-luku
Materiaali silkkimäinen mahdollisesti polyesteri-viskoosisekoite
Koko 34/36
Glitterein ja helmin koristellut etuosaa ja kaula-aukko
Kaula-aukon selkäpuoli laskeutuu melko alas (kysy lisäkuvat)
Runsaat laskokset takana vyötäröstä helmaan, tyllihameella saa puvusta näyttävän kokonaisuuden

 

Teräksenharmaanvihertävä-korallinpunainen juhlapuku 1950-luku
Materiaali mahdollisesti polyesteri, joustamaton kiiltävä kangas
Koko 34/36

 

Kullankeltainen juhlapuku 1930-luvun tyyliin
Koko 38
Materiaali mahdollisesti polyesteri/satiini kangasta
Helmaosasta saadaan näyttävä lisäämällä tyllihame alle

 

Musta/korallinvärinen pitsipäällysteinen juhlapuku 1940-1950-luku
Päällyskangas: pitsiä
Vuorikangas mahdollisesti polyesteria
Koko 36/38

Asuun voi lisätä esim. mustan vyön.